Objavte čaro sedacích súprav 3-2-1
Pridané: 06.12.2017 | 0 príspevkov
Túžite po modernej obývačke? Načerpajte zopár inšpirácií
Pridané: 04.09.2018 | 0 príspevkov
Obľúbená čierna kožená sedačka: Čím ju oživíte?
Pridané: 23.12.2016 | 0 príspevkov
Najväčšie mýty o kožených sedačkách
Pridané: 04.11.2016 | 0 príspevkov
Luxus v spálni a pohodlie v jednom: To sú kontinentálne postele
Pridané: 09.11.2016 | 0 príspevkov
Ako sa starať o kožené postele?
Pridané: 07.12.2016 | 1 príspevok
Čarujte s priestorom: ako zariadiť malú spálňu
Pridané: 02.11.2018 | 0 príspevkov
Luxusné sedačky päťkrát inak: Poznáte legendárne typy sedacieho nábytku?
Pridané: 16.12.2016 | 0 príspevkov
Ako zladiť farby v obývačke
Pridané: 02.11.2018 | 0 príspevkov
Prečo je talianska koža lepšia?
Pridané: 19.10.2016 | 0 príspevkov

Prečo je talianska koža lepšia?

To, čo je na nej také atraktívne pre mnohých ľudí, nie je krajina, z ktorej pochádza. Kľúčová je výnimočná kvalita, a práve preto taliansku kožu používame aj na naše kožené sedacie súpravy. Prečo je tento materiál taký žiadaný?


Poctivé remeslo, kvalitná surová koža a starostlivo vyberané prostriedky na ošetrovanie a farbenie – to je základ, vďaka ktorému je talianska koža celosvetovo preslávená. Nejde pritom o žiadnu rýchloobrátkovú manufaktúru a hromadnú výrobu. Výroba talianskej kože je ručná práca a od tohto faktu odvíja aj jej cena – s koženou sedačkou si kupujete nielen exkluzivitu, ale tiež produkt s dlhou životnosťou a schopnosťou zachovať si svoje vlastnosti a vzhľad dlhé roky.

sedacky-r2d550.jpg

Sedačka z talianskej kože dýcha luxusom a exkluzivitou už na prvý pohľad.


Kožené sedačky z pravej talianskej kože – čo by ste o nich mali vedieť?


Ak by sa dali vlastnosti a známky výnimočnosti talianskej kože zhrnúť do piatich bodov, vyzeralo by to takto:


1. Je to bezpochyby materiál s najvyššou kvalitou. Talianska koža je odolná a starostlivo vypracovaná. Spolu so sedačkou z takejto kože si platíte aj za poctivú remeselnú prácu, ktorá spĺňa vysoké štandardy.


2. Talianska koža je vyrobená na to, aby vydržala dlhé roky. Nejde preto o produkt, od ktorého sa očakáva, že sa čo najskôr pokazí, aby ste boli nútení kupovať si novú sedačku. Pri porovnaní s ostatnými typmi kože je tá talianska najtrvácnejšia. Odoláva každodennému používaniu a špecifické je to, že bežné škrabance dokážete jednoducho zotrieť. O pravosti talianskej kože vás môže presvedčiť nielen jej vyššia cena, ale tiež certifikácia a minimálne dvojročná záruka.


3. Je jediná svojho druhu. Na trieslovanie sa používajú prírodné rastlinné činidlá, vďaka ktorým je talianska koža ošetrená a mimoriadne odolná. Na pravej koži sú viditeľné charakteristické vrásky a stopy, ktoré neznamenajú poškodenie alebo zhoršenie kvality, práve naopak. Ide o znak, ktorý vám napovie, že koža bola ošetrená prírodnými prostriedkami. Nijaké dve talianske kože nebudú vyzerať rovnako!


4. Talianska koža je nesmrteľná. Môžete ju vidieť nielen na módnych prehliadkach, kabelkách a peňaženkách, ale tiež na luxusnom nábytku. Pravá koža vyzerá sofistikovane a hodí sa do akéhokoľvek priestoru.


5. Je jednoduché dlho zachovať jej prirodzený vzhľad. Tiež nie je problém s čistením, pretože na bežnú údržbu postačí len pravidelné utieranie prachu vlhkou handričkou. Faktom je, že čím je sedacia súprava vyrobená z talianskej kože staršia, tým je krajšia a jedinečnejšia.

bigstock-Brown-Leather-27631439.jpg

Kvalitná koža je „nedokonalá”. Pri dotyku by ste na nej mali cítiť jej prirodzenú štruktúru. Zdroj: bigstockphoto.com


Ako spoznáte kvalitnú koženú sedačku z talianskej kože?


Prvou známkou môže byť cena. Luxusné sedačky z talianskej kože bývajú drahšie, avšak to nie je to jediné, čo by ste si mali všímať. Kvalitná koža sa rozpozná najmä podľa vône a dotyku. Pravá talianska koža má typickú vôňu a ak ju necítite, majte sa na pozore. Nezabudnite tiež prejsť po povrchu dlaňou. Dobrá talianska koža je na dotyk jemná a hodvábna, cítiť by ste na nej mali tiež nepatrné ryhy, ktoré sú známkou prírodného ošetrovania.


Pri kúpe sedačky počúvajte svoje inštinkty – pravú taliansku kožu totiž spoznáte na prvý pohľad. S kúpou takejto sedačky získate hodnotný kus nábytku, ktorý pri správnej starostlivosti ostane dlho krásny a ktorý bude ozdobou vašej domácnosti. Ak hľadáte kvalitu a exkluzivitu, žiadajte taliansku kožu!

R2Design – www.nasedacky.sk

Komentáre

K danému článku ešte nebol pridaný komentár.
Buďte prvý, kto pridá svoj komentár k článku.

Pridať komentár

Meno: *

E-mail: *

Pridať komentár

Meno: *

E-mail: *
2011 © R2Design - všetky práva vyhradené
Obsah www stránky je možné používať len so súhlasom majiteľa stránky

webdesign © bart.sk