Objavte čaro sedacích súprav 3-2-1

3-2-1 a štart? Ale nie, jedine, ak by ste sa potrebovali rozbehnúť na nákup novej sedačky. Ak ste väčšia rodina alebo mávate často veľké návštevy, základom je sedačka, na ktorú sa zmestí čo najviac ľudí a budú sa na nej cítiť čo najlepšie. Našťastie, na scénu prišli sedacie súpravy 3-2-1. V prípade sedačiek totiž nič praktickejšie asi ani neexistuje.

Na tvare sedačky záleží

Sedacia súprava je dominantným prvkom v obývacej izbe, pričom jej tvar je dôležitý najmä v menších panelákových bytoch. Naopak, veľké obývačky znesú akýkoľvek typ sedačky, bez ohľadu na jej tvar či veľkosť. Ak chcete sedačku používať aj na pravidelné spanie, určite skontrolujte typ matracu pod poťahovou látkou. V takom prípade je vhodné dokúpiť si pohovku v klasickom trojsede, prípadne s dobre vyzerajúcim prídavkom rohu. Pri výbere tej správnej sedačky je dobre zvážiť, kto ju bude najčastejšie používať. Hravé deti rady stavajú zo sedačiek bunkre, na čo potrebujú sedadlá aj operadlá. Pre starších ľudí je vhodnejší vyššie a tvrdšie posedenie.

Pomôžte si obrázkom

Stále neviete, aký tvar je pre vás najlepší? Nakreslite si izbu so súčasným rozložením nábytku a skúste tam doplniť vybranú sedačku so všetkým jej vybavením a tiež v rozloženom tvare. Potom si pozrite, koľko priestoru vám ostalo na prechádzanie. Hoci je rohová sedačka krásna, nemusí sa po rozložení zmestiť do vašej obývačky, predsa len potrebuje o čosi viac priestoru ako klasická sedačka. Ak takto zahltíte všetok voľný priestor, izba stratí potrebný pocit útulnosti.

Z čoho si môžete vyberať?

Aká sedačka je do vašej obývacej izby tá najvhodnejšia? Musí byť dostatočne veľká a zároveň sa musí tvarovo hodiť do daného priestoru. Typickými možnosťami, z ktorých si zvyčajne môžete vybrať, sú sedacie súpravy 3-2-1, rohové sedačky či sedačky v tvare U.

Do menších izieb v bytových domoch je ideálnym riešení klasický typ sedačky s dvojsedom alebo trojsedom. Rohové sedačky fungujú na princípe klasického dvoj alebo trojsedu, ku ktorému sa kolmo umiestni otoman bez operadla, prípadne s čiastočným operadlom.

Objavte čaro sedacích súprav 3-2-1

Vo väčších obývacích izbách rozhodne oceníte sedacie súpravy 3-2-1. Sú totiž absolútne praktické, keďže jednotlivé komponenty si môžete poskladať, ako len chcete. Časti týchto sedacích súprav presne prispôsobíme potrebám vášho interiéru. Takže sa nemusíte obávať toho, že by si tento typ sedačiek nenašiel v miestnosti dostatočné miesto. Samozrejme, si môžete vybrať aj typ poťahu či jeho farbu. Ak teda máte dostatok priestoru a môžete si dovoliť priestornú sedačku, určite siahnite po tomto type. Zmestí sa tam celá veľká rodina i časté návštevy.

Komentáre

K danému článku ešte nebol pridaný komentár.
Buďte prvý, kto pridá svoj komentár k článku.

Pridať komentár

Meno: *

E-mail: *

Pridať komentár

Meno: *

E-mail: *
2011 © R2Design - všetky práva vyhradené
Obsah www stránky je možné používať len so súhlasom majiteľa stránky

webdesign © bart.sk