V blogu Naše Sedačky sa venujeme témam, ktoré sa týkajú našich produktov ako sú kožené sedačky, slovenské sedačky a postele na mieru, luxusné sedacie súpravy. Tiež si môžete prečítať zaujímavosti o koži, jej ošetrovanie a starostlivosť.

Ako vyčistiť koženú sedačku od fľakov z riflí, fixiek, či pera?
Pridané: 31.10.2013 | 4 príspevky
Farbenie kože
Pridané: 09.08.2011 | 3 príspevky
Ako si správne vybrať koženú posteľ?
Pridané: 30.08.2011 | 6 príspevkov
Kožené sedacie súpravy moderné, klasické a štýlové
Pridané: 16.04.2012 | 0 príspevkov
Akú hrúbku kože si zvoliť pri výbere koženej sedačky alebo postele?
Pridané: 19.01.2012 | 2 príspevky
Ako si správne vybrať koženú posteľ?
Pridané: 30.08.2011 | 6 príspevkov
Ako vyčistiť koženú sedačku od fľakov z riflí, fixiek, či pera?
Pridané: 31.10.2013 | 4 príspevky
Farbenie kože
Pridané: 09.08.2011 | 3 príspevky
Akú hrúbku kože si zvoliť pri výbere koženej sedačky alebo postele?
Pridané: 19.01.2012 | 2 príspevky
Zaujímavosti o koži
Pridané: 09.08.2011 | 1 príspevok

Kvalitné matrace pre zdravý spánok, ktorý je ten správny?

LATEXOVÉ MATRACE

               Latex patrí medzi prírodné materiály, ktoré neuvoľňujú škodlivé látky vo vašej spálni a sú obnoviteľné. Výhody latexu sú anti-bakteríalne, hypo-alergénne a prach odpudzujúce vlastnosti. Tento materiál je veľmi pružný, elastický a prijemný na dotyk. Latex zaručuje komfortný spánok.

HR PENA – BIO PENA

                HR  (High Resiliency) – vysoko pružné peny. HR peny boli navrhnuté aby tlačili proti tlaku vášho tela rovnakou silou, čiže každá časť tela má individuálnu podporu. HR peny sú ohybné a vláčne. Vyrába sa bez chlóroflórokarbónov, takže neškodí ani vášmu telu ani prírode (ozónu). HR peny sú vzdušné, keďže 95% všetkých buniek je otvorených. Vzduch sa stláča a vytláča pohybmi tela. HR peny v zime udržujú teplo a v lete chlad. Matrace z HR peny sú anti-alergické, prachu vzdorné a odolné voči plesniam.

HR + „MEMORY FOAM“ (PAMÄŤOVÁ PENA)

                Pamäťová pena je známa ako visko elastická pena, ktorá je vyrobená z polyuretánu. Peny sú veľmi ťažké a husté. Pri dotyku s teplom sa stávajú ohybnejšie, jemnejšie, preto má telo ideálnu podporu, čo ocenia hlavne tí, ktorí trpia problémami s chrbticou alebo svalovými problémami. Pri zmene polohy tela sa bunky ochladia, a tak sa vracajú do pôvodnej polohy. Memory pena je ideálna pre dlhodobo ležiacich a imobilných pacientov. Memory pena bola vytvorená v NASA pre astronautov prekonávajúcich extrémne preťaženie. Pena je rezistentná na roztoče a iné mikroorganizmy a hypoalergénna.

PUR (POLYURETÁNOVÁ )PENA

                PUR pena je najbežnejším komponentom v matracoch. Pena je typická svojou elasticitou a priedušnosťou. Je pevná a odolná voči roztočom a prachu. Má dobrú životnosť. Najväčšia výhoda PUR peny je odolnosť voči preležaniu. Materiál je veľmi vzdušný a vyrába sa v rôznych tvrdostiach a hustote.

GREENFIRST

                FreePUR Greenfirst preukázala 100% účinnosť voči roztočom. Predstavuje novú generáciu PUR pien. PUR peny na báze obnoviteľných surovín s ich bioaktívnym vybavením proti rotočom.Greenfirst vybavenie založené na prírodných rastlinných esenciách z citrónu , levandule a eukalyptu.Inteligentným prepojením týchto komponentov je dosiahnutá výrazne vyššia životnosť výrobku a tým aj vyššia kvalitatívna úroveň.

TAŠTICKOVÉ PRUŽINY

                Taštičkové pružiny sú na rozdiel od tradične vinutých pružín vyrábané každá zvlášť a vsadené do textilných ťašiek, ktoré zaručujú nezávislý pohyb každej pružiny. Systém taštičkových pružín sa vyrába v rôznych pevnostiach a pružnostiach a závisí prevažne na počte pružín v matraci. To zabezpečí správne kopírovanie tela bez ohľadu na rozdiely v hmotnosti. Meradlom kvality ťaštičkového matraca je počet aktívnych (obratov, zatočení) každej pružiny. Čím je obratov viac, tým mäkkší je matrac a tým dlhšie vydrží, pretože lepšie roznesie zaťaženie.

BONELL PRUŽINY

                Bonell pružiny sú jedny z najštarších, najčastejšie používaných a najrozšírenejších pružín. Majú veľmi silnú štruktúru viazania, čo zabraňuje vytáčaniu pružín prípadne ich rozmotaniu. Špeciálne potiahnutý drôt umožňuje ideálnu pružnosť a flexibilitu. Držia za každých okolností tvar matraca a nedochádza k jeho zdeformovaniu. Matrace z bonell pružín sú známe po celom svete pre svoje ergonomické vlastnosti. Patria medzi najodolnejšie a najvzdušnejšie matrace vôbec.

 

Kvalitné matrace a luxusné postele od R2Design - Splňte si Vaše sny o modernom bývaní..


               


               

Komentáre

K danému článku ešte nebol pridaný komentár.
Buďte prvý, kto pridá svoj komentár k článku.

Pridať komentár

Meno: *

E-mail: *

Pridať komentár

Meno: *

E-mail: *
2011 © R2Design - všetky práva vyhradené
Obsah www stránky je možné používať len so súhlasom majiteľa stránky

webdesign © bart.sk