V blogu Naše Sedačky sa venujeme témam, ktoré sa týkajú našich produktov ako sú kožené sedačky, slovenské sedačky a postele na mieru, luxusné sedacie súpravy. Tiež si môžete prečítať zaujímavosti o koži, jej ošetrovanie a starostlivosť.

Ako vyčistiť koženú sedačku od fľakov z riflí, fixiek, či pera?
Pridané: 31.10.2013 | 4 príspevky
Farbenie kože
Pridané: 09.08.2011 | 3 príspevky
Ako si správne vybrať koženú posteľ?
Pridané: 30.08.2011 | 6 príspevkov
Kožené sedacie súpravy moderné, klasické a štýlové
Pridané: 16.04.2012 | 0 príspevkov
Akú hrúbku kože si zvoliť pri výbere koženej sedačky alebo postele?
Pridané: 19.01.2012 | 1 príspevok
Ako si správne vybrať koženú posteľ?
Pridané: 30.08.2011 | 6 príspevkov
Ako vyčistiť koženú sedačku od fľakov z riflí, fixiek, či pera?
Pridané: 31.10.2013 | 4 príspevky
Farbenie kože
Pridané: 09.08.2011 | 3 príspevky
Kožená sedačka alebo látková?
Pridané: 09.08.2011 | 1 príspevok
Sedacie súpravy – Jedna veľká rodina
Pridané: 24.10.2016 | 1 príspevok

Kožené sedacie súpravy moderné, klasické a štýlové

      Vybrať si zo širokej ponuky tú správnu sedaciu súpravu, nie je až tak jednoduché. V dnešnej dobe je na trhu nespočetné množstvo rôznych typov sedačiek. Kožené sedacie súpravy môžeme podľa štýlu ich dizajnu rozdeliť do troch základných kategórií: moderné sedačky, klasické sedacie súpravy a štýlové sedacie súpravy. Najžiadanejšou kategóriou tohto luxusného koženého nábytku na trhu a teda aj najpredávanejšie, sú moderné kožené sedačky.

      Pri výbere vhodnej sedačky by ste mali brať do úvahy niekoľko faktorov. Mali by ste si uvedomiť, ktorý je pre vás ten najdôležitejší. Jedným z najpodstatnejších je samotný dizajn koženej sedačky z pohľadu jej štýlu. Myslite nato, že ak vás sedačka akokoľvek očarila, či vystavená vo vzorkovej predajni, alebo ste ju obdivovali na fotografiách v internetovom katalógu predajcu, nemusí sa hodiť do vášho interiéru. Zamyslite sa, aký štýl ostatného nábytku prevláda vo vašom interiéri, kde chcete sedačku umiestniť.

      Moderné kožené sedačky určite zaujmú už na prvý pohľad svojim dizajnom. Vyznačujú sa predovšetkým jednoduchým tvarom, hranatým vzhľadom, čistým štýlom. Veľmi často sa používajú v ich konštrukciách rôzne mechanizmy, ako sú sklápateľné a nastaviteľné chrbtové časti sedačky, pohodlné hlavové opierky, alebo lakťové opierky, ktoré len zvyšujú ich komfort, dodávajú im jedinečnosť a menia tak celkový dizajn koženej sedacej súpravy.

sedacka

      Klasické kožené sedacie súpravy v porovnaní s modernými sedačkami sa snažia upútať skôr svojou eleganciou, decentným a nie príliš nápaditým dizajnom.  Samotný názov klasické napovie, že sedačky v tejto kategórii sa radia medzi klasiku. Preto nebudú vhodné do super moderne zariadených interiérov,  skôr sú akousi „zlatou strednou cestou“ pri výbere sedacej súpravy z pohľadu štýlu.

sedacie-supravy

     Štýlové sedacie súpravy budú klenotom, ako je zo samotného názvu zrejmé, vyslovene v štýlovo zariadených interiéroch. Na trhu sú tieto sedacie súpravy menej predávané, no práve niektoré modely štýlových sedačiek  patria medzi tie najluxusnejšie. Zákazníci, ktorí hľadajú štýlovú koženú sedaciu súpravu, väčšinou presne vedia, aké je vhodná pre ich zariadený interiér.

     Ak nie ste si celkom istý, ani po prečítaní našich riadkov, či bude sedačka štýlovo, alebo z iného pohľadu vhodná pre váš interiér, nechajte si radšej poradiť u skúseného predajcu.


Rastislav Bališ, R2Design

Komentáre

K danému článku ešte nebol pridaný komentár.
Buďte prvý, kto pridá svoj komentár k článku.

Pridať komentár

Meno: *

E-mail: *

Pridať komentár

Meno: *

E-mail: *
2011 © R2Design - všetky práva vyhradené
Obsah www stránky je možné používať len so súhlasom majiteľa stránky

webdesign © bart.sk