V blogu Naše Sedačky sa venujeme témam, ktoré sa týkajú našich produktov ako sú kožené sedačky, slovenské sedačky a postele na mieru, luxusné sedacie súpravy. Tiež si môžete prečítať zaujímavosti o koži, jej ošetrovanie a starostlivosť.

Ako vyčistiť koženú sedačku od fľakov z riflí, fixiek, či pera?
Pridané: 31.10.2013 | 4 príspevky
Farbenie kože
Pridané: 09.08.2011 | 3 príspevky
Ako si správne vybrať koženú posteľ?
Pridané: 30.08.2011 | 6 príspevkov
Kožené sedacie súpravy moderné, klasické a štýlové
Pridané: 16.04.2012 | 0 príspevkov
Akú hrúbku kože si zvoliť pri výbere koženej sedačky alebo postele?
Pridané: 19.01.2012 | 2 príspevky
Ako si správne vybrať koženú posteľ?
Pridané: 30.08.2011 | 6 príspevkov
Ako vyčistiť koženú sedačku od fľakov z riflí, fixiek, či pera?
Pridané: 31.10.2013 | 4 príspevky
Farbenie kože
Pridané: 09.08.2011 | 3 príspevky
Akú hrúbku kože si zvoliť pri výbere koženej sedačky alebo postele?
Pridané: 19.01.2012 | 2 príspevky
Kožená sedačka alebo látková?
Pridané: 09.08.2011 | 1 príspevok

Aký farebný odtieň si zvoliť pre koženú sedaciu súpravu alebo koženú posteľ?

Čo si mám všímať pri výbere odtieňu?

Ak už máte po dlhom zvažovaní svoju predstavu o koženej sedacej súprave alebo koženej posteli a vybrali ste si už svoj vysnívaný model, určite nám dáte za pravdu, že príde na rad ďalšia dilema, výber farebného odtieňa kože.

Treba si uvedomiť, že kožená sedačka, či kožená posteľ, budú dominantným kusom nábytku vo Vašom interiéri. S výberom farebného odtieňa koženého nábytku sa neponáhľajte. Zamyslite sa, aké farby sú použité v interiéri a kde budete mať kožený nábytok umiestnený. Berte do úvahy celkové farebné ladenie miestnosti a potom si pozorne všímajte jednotlivé jej súčasti, ako podlahu, steny, strop, ale aj rámy okien. Dôležité sú aj farebné tóny ďalšieho nábytku umiestneného v priestore, ku ktorému by mala kožená sedačka a kožená posteľ ladiť nie len štýlovo, ale aj farebne. Nezabúdajte tiež na celkové presvetlenie interiéru prirodzeným denným svetlom, no berte do úvahy aj svetlo umelé, dodávané do miestnosti svietidlami.

Pomôže mi vzorkovník farieb kože?

Vzorkovník farieb kože je veľmi dobrá pomôcka pri výbere vhodného farebného odtieňu pre Váš kožený nábytok. Výhodou tejto skvelej pomôcky je to, že zákazník si môže takto presne vybrať vhodný odtieň. Jednotlivé vzorky kože sú originálnymi kusmi tohto prírodného materiálu, presne zhodné s kožou použitou pri výrobe sedačiek R2Design. Zákazník si tak môže vybrať nie len vhodný farebný odtieň, ale napr. aj hrúbku kože. Pri výbere farebného odtieňa je dôležité ešte povedať, že spracovanie kože je zložitý a náročný proces, preto nepatrné odchýlky odtieňa kože sú prípustné.

vzorkovník

Nebojte sa farieb.

Veľmi často sa stretávame hlavne pri výbere koženej sedacej súpravy s názorom: „Páči sa mi bledá farba kože, ale to sa ťažko udržuje..“. Omyl! Práve kožený nábytok sa ošetruje a čistí veľmi ľahko. Pozrite si prosím ošetrovanie a čistenie kože. Netreba sa teda báť bledých odtieňov kože, či dokonca bielej farby kože. Práve biela koža sa stáva v poslednej dobe trendová a stále viacej sa vyrábajú kožené sedačky a kožené postele práve v tomto najsvetlejšom odtieni. Ak sa Vám teda hodí do interiéru svetlý odtieň kože, jej údržba by Vás nemala odradiť.

interiér

Poradíme Vám.

Pokiaľ si stále neviete rady s výberom vhodného farebného odtieňu pre Váš kožený nábytok, alebo len jednoducho nemáte čas, nezúfajte a zverte to skúseným. Veľmi radi Vám poradíme s výberom nielen vhodného odtieňu, ale aj s kúpou modelu koženého nábytku. Stačí, ak nám dopodrobna opíšete Vaše predstavy, nafotíte interiér, kde bude nábytok umiestnený a my pre Vás pripravíme niekoľko vhodných riešení. Po dohode sme ochotní si priamo interiér prísť obhliadnuť. 


Komentáre

Zuzana Benova / 19.03.2013 16:01:11

Dobrý deň,

neviem sa rozhodnut akej farby by som mala dat nabytok do spalne....podlaha bude seda, steny chcem biele (možno nejaky nakres) chcela som roldor v slivkovej tmavej farbe, to iste aj stoliky, teraz sa mi však zapacili biele kozene postele a neviem ci sa to bude hodit k bielej stene, akú farbu roldora potom dat? Bielu?

Ďakujem.
S pozdravom a prianím peknéo dňa
Beňová Z.

odpovedať
 

Pridať komentár

Meno: *

E-mail: *

Pridať komentár

Meno: *

E-mail: *
2011 © R2Design - všetky práva vyhradené
Obsah www stránky je možné používať len so súhlasom majiteľa stránky

webdesign © bart.sk