V blogu Naše Sedačky sa venujeme témam, ktoré sa týkajú našich produktov ako sú kožené sedačky, slovenské sedačky a postele na mieru, luxusné sedacie súpravy. Tiež si môžete prečítať zaujímavosti o koži, jej ošetrovanie a starostlivosť.

Ako vyčistiť koženú sedačku od fľakov z riflí, fixiek, či pera?
Pridané: 31.10.2013 | 4 príspevky
Farbenie kože
Pridané: 09.08.2011 | 3 príspevky
Ako si správne vybrať koženú posteľ?
Pridané: 30.08.2011 | 6 príspevkov
Kožené sedacie súpravy moderné, klasické a štýlové
Pridané: 16.04.2012 | 0 príspevkov
Akú hrúbku kože si zvoliť pri výbere koženej sedačky alebo postele?
Pridané: 19.01.2012 | 2 príspevky
Ako si správne vybrať koženú posteľ?
Pridané: 30.08.2011 | 6 príspevkov
Ako vyčistiť koženú sedačku od fľakov z riflí, fixiek, či pera?
Pridané: 31.10.2013 | 4 príspevky
Farbenie kože
Pridané: 09.08.2011 | 3 príspevky
Akú hrúbku kože si zvoliť pri výbere koženej sedačky alebo postele?
Pridané: 19.01.2012 | 2 príspevky
Málo miesta v obývačke? Rohová sedačka je riešením.
Pridané: 28.11.2019 | 1 príspevok

Vyberáme pohovku do detskej izby, čo všetko musí spĺňať?

  Sedačky a pohovky nie sú len obývačkovou záležitosťou. Prakticky poslúžia aj v detskej izbe, a to ako miesto na hranie, oddych či prespávanie kamarátov. Pohovky do detskej izby by však mali spĺňať určité požiadavky a vlastnosti. Prečítajte si preto niekoľko našich rád, ako pri výbere detskej pohovky postupovať. Nad čím všetkým by ste mali porozmýšľať?


1. Poťahový materiál pohovky
Životnosť sedačky záleží od viacerých faktorov. Veľmi dôležitým je aj kvalita poťahového materiálu. Keďže deti vôbec nedbajú na to, či sa k látke správajú šetrne, platí to pri nich obzvlášť. Vyplatí sa vám preto investovať do kvalitnejšieho poťahu, ktorý bude pevný, odolný a zaistí dlhšiu životnosť detskej pohovky. 

2. Dizajn a veľkosť

Pri hľadaní pohovky do detskej izby narazíte na množstvo vzorov a veľkostí. Dôležité je preto uvedomiť si, čo má vaše dieťa rado a čo sa mu páči. Okrem toho by ste si mali odpovedať na otázku: „Ako dlho bude pohovka dieťaťu slúžiť?“ Na základe toho sa potom môžete obzerať po vhodnom dizajne. Ak plánujete, že dieťa bude pohovku využívať len pár rokov, pokojne mu môžete vybrať sedačku menších rozmerov s hravými detskými vzormi. Ak ale chcete, aby mu vydržala čo najdlhšie, stavte radšej na neutrálny dizajn a väčšie rozmery. Pohovka sa vášmu dieťaťu totiž musí páčiť aj o pár rokov, inak vám začne píliť uši, že chce novú.

 

sedacka

3. Farba sedačky

Decká si nedávajú pozor na to, čo popíšu čiernou fixkou alebo kde im kvapne kečup. V rámci dizajnu a výberu poťahového materiálu preto porozmýšľajte aj nad správnou farbou sedačky. Ak nechcete prísť o nervy, vyberte takú farbu, ktorá aspoň čiastočne zakryje ťažko čistiteľné škvrny. Neodporúčame bledé farby, naopak by sme vybrali skôr tmavé, no zároveň veselé, aby podporili atmosféru detskej izby.

4. Úložný priestor pohovky

Úložného priestoru nie je nikdy dosť. Bola by preto škoda, ak by ste do detskej izby umiestnili sedačku, no nevytvorili pritom aspoň kúsok úložného priestoru. Správne vybratá pohovka vám dokáže vyčariť pomerne veľký úložný priestor , ktorý využijete na staré hračky, sezónne oblečenie či dokonca periny pre návštevy.

rozklad

5. Možnosť rozkladania

V detskej izbe môže slúžiť pohovka aj na spanie, prípadne na príležitostné spanie. Ideálne je preto vybrať si rozkladaciu pohovku, ktorú okrem dieťaťa môžu využiť aj jeho kamaráti pri prespávaní, prípadne starí rodičia na dlhšej návšteve.

Prezrite si preto napríklad náš výber a v prípade, že by ste sa chceli o pohovkách viac informovať, prípadne potrebujete poradiť, neváhajte nás kontaktovať.

Komentáre

K danému článku ešte nebol pridaný komentár.
Buďte prvý, kto pridá svoj komentár k článku.

Pridať komentár

Meno: *

E-mail: *

Pridať komentár

Meno: *

E-mail: *
2011 © R2Design - všetky práva vyhradené
Obsah www stránky je možné používať len so súhlasom majiteľa stránky

webdesign © bart.sk