V blogu Naše Sedačky sa venujeme témam, ktoré sa týkajú našich produktov ako sú kožené sedačky, slovenské sedačky a postele na mieru, luxusné sedacie súpravy. Tiež si môžete prečítať zaujímavosti o koži, jej ošetrovanie a starostlivosť.

Ako vyčistiť koženú sedačku od fľakov z riflí, fixiek, či pera?
Pridané: 31.10.2013 | 4 príspevky
Farbenie kože
Pridané: 09.08.2011 | 3 príspevky
Ako si správne vybrať koženú posteľ?
Pridané: 30.08.2011 | 6 príspevkov
Kožené sedacie súpravy moderné, klasické a štýlové
Pridané: 16.04.2012 | 0 príspevkov
Akú hrúbku kože si zvoliť pri výbere koženej sedačky alebo postele?
Pridané: 19.01.2012 | 2 príspevky
Ako si správne vybrať koženú posteľ?
Pridané: 30.08.2011 | 6 príspevkov
Ako vyčistiť koženú sedačku od fľakov z riflí, fixiek, či pera?
Pridané: 31.10.2013 | 4 príspevky
Farbenie kože
Pridané: 09.08.2011 | 3 príspevky
Akú hrúbku kože si zvoliť pri výbere koženej sedačky alebo postele?
Pridané: 19.01.2012 | 2 príspevky
Aký farebný odtieň si zvoliť pre koženú sedaciu súpravu alebo koženú posteľ?
Pridané: 15.11.2011 | 1 príspevok

Charakter človeka spoznáte podľa sedačky

      Spôsob, akým máme zariadený interiér veľa prezrádza o našej osobnosti. Dôvod, prečo sme si vybrali konkrétne zariadenie je totiž ukrytý hlboko v nás. Iste, peniaze a názor partnera môžu výber čiastočne ovplyvniť, ale predsa. Sedačka ako základný kus nábytku v obývacej izbe o vás prezradí vnímavým návštevám dosť. Pohodlne sa usaďte a zistite, akí ste. 

foto

Môžete byť buď:

 

·       SANGVINIK = dizajn na prvom mieste

   Sedačku sangvinika spoznáte podľa toho, že je v jasných odtieňoch - žltá, červená, modrá, ružová či fialová. Tak ako ma rád spoločnosť priateľov, tak má rád aj farby.  Svetlé odtiene sedačky naznačujú, ze sa jedná o dobrosrdečného, optimistického a komunikatívneho človeka. Tvar sedačky si sangvinik vyberá najmä z dizajnérskych vychytáviek, ktoré sú nezvyčajné.

 

·        CHOLERIK = kontrola nadovšetko

   Cholerika vnímame ako nepríjemného nerváka, ktorý má problém so sebaovládaním. On si vyberá sedačku, ktorá je praktická, kvalitná, dobre vyzerá a dá sa ľahko udržiavať. U cholerikov preto prevládajú tmavé farby ako čierna a hnedá. Často vsádzajú na kvalitu, ktorú považujú za luxus. Väčšinou siahajú po výbere koženej sedačky.

 

·        FLEGAMTIK = chce mať svoj pokoj

   Flegmatik má rád jednoduchosť a pokoj. Ľudia sa v jeho prítomnosti cítia dobre pre jeho mierne a priateľské správanie. A taká je i jeho sedačka - mäkká, pohodlná, s vankúšmi, ktorá pozýva na posedenie. Flegmatik si nepotrpí na koži a iných drahých materiáloch, vyberá poťah hlavne podľa pohodlia a komfortu. Najčastejšie dominújú neutrálne svetlé farby ako je piesková, béžová čí šedá.

 

·       MELANCHOLIK = hlavne nenápadne  

          Melancholik je opatrný, sústredený, veľa analyzuje. Módne trendy a dizajn pre neho nie sú prvoradé. Na prvom mieste je pohodlie a vnútorná spokojnosť s výberom sedačky. Hoci to na prvý pohľad nevyzerá, na jej výbere si naozaj dáva záležať. Perfekcionizmus je vyŕazná črta melancholikov, obľubujú symetrické sedačky. 

 

   Vo väčšine prípadov je osobnosť človeka kombinácia viacerých typpov. Tak čo, podarilo sa Vám na základe týchto špecifikácií zistiť, ktorý typ človeka ste? Ak nie, nevadí, my Vás aj tak radi privítame v predajni R2Design, kde Vám s výberom sedačky veľmi radi poradíme. 

Komentáre

K danému článku ešte nebol pridaný komentár.
Buďte prvý, kto pridá svoj komentár k článku.

Pridať komentár

Meno: *

E-mail: *

Pridať komentár

Meno: *

E-mail: *
2011 © R2Design - všetky práva vyhradené
Obsah www stránky je možné používať len so súhlasom majiteľa stránky

webdesign © bart.sk